Stora Inneklimatpriset 2014

Lämna Ditt förslag till Stora Inneklimatpriset 2014!
Förslag skall vara Slussen.biz tillhanda senast 1 mars 2015.
Prisutdelning sker på Nordbygg Ecoforum 22 april 2015.

Stora Inneklimatpriset instiftades 2001 av Slussen Building Services i samarbete med Energi- och miljötekniska föreningen, Svensk Ventilation och Svenska Kyltekniska föreningen.Stora Inneklimatpriset syftar till att öka intresset för inneklimatteknik, stärka dess ställning och uppmärksamma teknik som främjar ett sunt inomhusklimat och energieffektiva byggnader.

Stora Inneklimatpriset tilldelas företag eller organisation inom inneklimat, energi och vvs, som utvecklat en betydelsefull produkt, tjänst eller metodik med goda möjligheter att komma till praktisk nytta. Produkten/tjänsten/metodiken skall vara innovativ, bidra till bra inomhusklimat och långsiktigt begränsad resursanvändning.

I Stora Inneklimatprisets jury ingår representanter för de tre branschorganisationerna samt ordföranden Lars Ekberg, docent i installationsteknik vid Chalmers samt ansvarig för affärsområde Fastighetsföretag och industri vid CIT Energy Management AB.

Tidigare vinnare av Stora Inneklimatpriset:

Camfil AB (2012), Swegon AB (2011), Systemair AB/PQR Consult AB/Ing. Firman Gösta Schelin AB (2010), Jeff Electronics AB (2009), ebm-papst AB (2008), Swegon AB (2007), Munters AB (2006), Fläkt Woods (2005), SenseAir AB (2004), Kontrollelektronik AB (2003), LindInvent AB (2002) och SP/Bostads AB Poseidon/Svenska Bostäder (2001).