Vem vill bli Miljönär?

Seminarium och debatt i Almedalen om energieffektivisering i byggsektorn. Vilka är de bästa åtgärderna i vårt framtida samhällsbyggande och vilka regler, styrmedel finns eller saknas? Källan bakom Energihandboken, i ny uppdaterad utgåva, visar på åtgärderna som ger den bästa effekten och sätter kunskapen på spel tillsammans med medlemmar ur Energikommissionen i ”Vem vill bli miljönär?

I panelen från Energikommissionen: Maria Strömkvist S, Rickard Nordin C, Penilla Gunther KD, Lise Nordin MP och som arrangörer Energieffektiviseringsunionen tillika författare till Energihandboken – hämta ditt exemplar vid debatten och lyssna till paneldeltagarnas resonemang. Energieffektiviseringsunionen är Isoleringsfirmornas Förening, Svensk Ventilation, VVS Företagen, Energieffektiviseringsföretagen, Svenska Kyl & Värmepumpföreningen och HSB.

Almedalskalendariet