Inneklimatbranschen laddar för galakväll med allsång

Den 18 maj är det dags för första upplagen av ”Inneklimatgalan – klimatsmart ventilerat & reglerat” på Skansens Solliden. Som sig bör finns Anders Lundin på plats och leder allsången. Under kvällen kommer också prestigefyllda Stora Inneklimatpriset, studentpris och hederspris för stora branschinsatser att delas ut under pompa och ståt. Till det kommer ännu mer musik och framförallt trevlig samvaro.

– Det känns jättekul att äntligen kunna samla alla delar av branschen under ett och samma tak för en riktig festkväll med allsång, prisutdelningar och annat trevligt. Att platsen sedan är Solliden på Skansen i en fantastisk miljö gör ju inte saken sämre, säger en entusiastisk Britta Permats som är vd på branschorganisationen Svensk Ventilation, vars styrelse är initiativtagare till galan.

– Målet är att galan ska arrangeras vartannat år och skapa en möjlighet till möten mellan alla de olika professioner som jobbar mot samma mål. Nämligen ett klimatsmart, ventilerat och reglerat inneklimat i alla typer av byggnader, fortsätter Britta Permats.

Bakom galan står branschorganisationerna Svensk Ventilation, Energi- och miljötekniska föreningen, Svenska kyltekniska föreningen och Svensk Automation samt branschnyhetssajten Slussen.biz och Nordens största byggmässa, Nordbygg. Galan sponsras av advokatbyrån AG Advokat och LRF Konsult. Förhoppningen är att samla uppåt 400 inneklimatentusiaster den 18 maj.

Klicka här och anmäl dig till Inneklimatgalan den 18 maj.

Kontaktperson:
Britta Permats, vd Svensk Ventilation
britta.permats@svenskventilation.se
08-762 75 53