Varvad utbildning till ventilationsmontör

Den 11 september startar IUC:s nya ventilationsmontörsutbildning.

Installatörernas Utbildningscentrum har tillsammans med Svensk Ventilations Styrgrupp Utbildning tagit fram en ny företagsutbildning till ventilationsmontör. Utbildningen vänder sig till den som är ny i branschen eller den som arbetat en tid och känner att det är dags att ta nästa steg för att få ökad förståelse och mer kunskap. Det krävs inga förkunskaper, det är dock lämpligt att ha arbetat minst ett halvt år innan utbildningen för att kunna ta till sig innehållet i utbildningen på bästa sätt.

Under cirka sex månader varvas sex teoretiska utbildningsveckor på IUC med praktiska träningsveckor på företaget. På IUC undervisar duktiga lärare och konsulter och på arbetsplatsen tränar man praktiskt under ledning av företagets erfarna ventilationsmontörer.

Läs mer