Dags för Nordbygg Talks!

Den 20–23 april är det dags för Nordbygg Talks – ett nytt digitalt forum som erbjuder lättillgänglig kunskap och inspiration gratis under temat ”Resurseffektivt och hållbart byggande”.

I Nordbygg Talks medverkar handplockade experter utifrån utvalda teman. Dessa experter levererar nya insikter om de insatser som krävs och hur de ska genomföras, allt med målet att bygga mer resurseffektivt och hållbart. I år ser vi bland annat vd Britta Permats och teknik- och miljöchef Erik Österlund som en av experterna.

Under dagarna fyra, 20–23 april 2021 publiceras ett nytt tema varje dag:
Tisdag: Renoveringsdagen, Programvärd Nationellt Renoveringscentrum.
Onsdag: Klimatsmart byggande, Programvärd Nordbygg med partners.
Torsdag: Innovation & nya affärsmodeller, Programvärd Nordbygg med partners.
Fredag: Arkitekturdagen, Programvärdar Tidskriften Arkitektur och SISAB.

Nordbygg 2022

Tillsammans med Stockholmsmässan, Byggmaterialindustrierna, Energi- och Miljötekniska Föreningen, Glasbranschföreningen och Svensk Byggtjänst är vi medarrangörer till Nordbygg, Norra Europas största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Med cirka 900 utställande företag och drygt 48 000 besökare är Nordbygg en av de viktigaste mötesplatserna för dig som driver och bygger affärer och vill införskaffa dig ny kunskap inom bygg och fastighet.

På grund av covid-19 är mässan flyttad till 26-29 april 2022.

Britta Permats, vd Svensk Ventilation berättar mer om Nordbygg 2022

Vi ses på Nordbygg Talks!