Inneklimatarenan – en mötesplats och kunskapsbank på Nordbygg

Under 26–29 april besökte 35 000 personer Nordens största byggmässa – Nordbygg. På plats fanns Svensk Ventilation med Inneklimatarenan, en scen som var fullspäckad med föredrag. Varje dag mellan 09.20–16.20 började ett nytt föredrag var tjugonde minut. Programmet innehöll bland annat ämnen om:

  • Hälsa – prestation – produktivitet
  • Energieffektivt – hållbarhet – klimat.
  • Ekonomi – fastighetsvärde.
  • Säkrare ventilationslösningar – både mot smitta och brand
  • Styrning – övervakning – AI

Till de första seminarierna fanns både frukostpåse och kaffe – varav det senare blev mycket populärt. Hela programmet gick även att följa via en livesändning, för de som inte kunde vara på plats vid montern.

– Inneklimatarenan är en viktig plats för både möten och kunskap. Vi är glada att återigen få träffa branschen och väldigt nöjda med veckan. Ett stort tack till alla som både föreläste och lyssnade, säger Britta Permats, vd för Svensk Ventilation.

Under Nordbygg gjorde även Erik Österlund sin sista vecka som teknik- och miljöchef på Svensk Ventilation och fick i sin ära en avtackning i montern under torsdagskvällen. Erik avslutade dessutom hela Inneklimatarenan med att hålla ett sista föredrag, innan han högtidligt lämnade över både slips och tjänst till Andreas Martinsson.

Vi ses 2024!