RoomVent2024

En av världens viktigaste konferenser inom ventilation och inomhusklimat- Pressmeddelande 2024-01-17

Säkra din biljett med Early bird här senast den 26 januari!

En av världens viktigaste konferenser inom ventilation och inomhusklimat går av stapeln på mässan Nordbygg i Stockholm 22 – 25 april 2024. Det här är den sjuttonde upplagan av konferensen som tidigare arrangerats i bland annat Finland, Brasilien och Kina. RoomVent 2024 välkomnar branschfolk och forskare till ett arrangemang utöver det vanliga!

Kombinationen av industri och forskning, som gör denna konferens unik, är ett medvetet val för att skapa en mötesplats för såväl vetenskap som näringsliv och politik. RoomVent2024 är en plats där forskare, ingenjörer och konsulter, beslutsfattare, fastighetsägare och designers, byggherrar och fastighetsförvaltare kommer i kontakt med varandra för att möta samhällets behov och nya utmaningar.

– Det här är en unik mötesplats för professionella från hela världen, som tar upp en mångfald av aktuella frågor inom ventilation, energieffektivisering samt smittspridning, brand och speciella applikationer som t.ex. i skolor och offentliga miljöer, säger Torun Widström, forskare på KTH och projektkoordinator för konferensen.

RoomVent2024 ger en exklusiv möjlighet att dela och sprida teknisk information och nya idéer, och att diskutera den senaste utvecklingen och framtida inriktning för VVS, energianvändning, inomhusklimat och den byggda miljön.

Webbsidan för RoomVent2024 hittar du här, och det preliminära programmet här! Kolla in de sociala aktiviteterna också, till exempel en middag bredvid det berömda Vasaskeppet, det majestätiska örlogsskeppet som sjönk på sin jungfruresa 1628. Också en fantastisk galamiddag i Viktoriahallen på Stockholmsmässan utlovas, med sprakande underhållning!

Välkommen att köpa biljetter här. Ett early bird-erbjudande finns kvar till 26 januari. Det går även bra att gå med i RoomVent2024 som sponsor – det finns flera olika nivåer för det. Mer information om den möjligheten här!

RoomVent 2024 anordnas i konferenslokalen på Stockholmsmässan, parallellt med Nordbygg, och arrangeras av Energi- och Miljötekniska Föreningen (EMTF) som huvudarrangör, i samarbete med Svensk Ventilation och mässan Nordbygg.