Nordbygg 26 – 29 april 2022

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Norden, Baltikum och Europa. 26‒29 april deltar Svensk Ventilation med spännande och intressanta föreläsningar från branschen på scenen Inneklimatarenan.

I år samarbetar Svensk Ventilation med Svensk Automation med Inneklimatarenan. På scenen börjar ett nytt seminarium var tjugonde minut, bortsett från vissa ämnen som har fått dubbelpass. Scenen ligger mitt bland ventilationsföretagen i A-hallen, läge A39:31. Nytt för i år är att du också kommer kunna se alla seminarier live. Har du inte möjlighet att vara på plats kommer livesända dem – mer information kommer.

Programmet innehåller föreläsningar som bland annat berör:

  • Hälsa – prestation – produktivitet
  • Energieffektivt – hållbarhet – klimat.
  • Ekonomi – fastighetsvärde.
  • Säkrare ventilationslösningar – både mot smitta och brand
  • Styrning – övervakning – AI

Se programmet till Inneklimatarenan

Folder för Inneklimatarenan

Föredragen som hålls på Inneklimatarenan presenteras av Svensk Ventilations medlemmar och inbjudna gäster från exempelvis universitet eller myndigheter.

Varje dag mellan 09.20 – 10.40 bjuder dessutom Svensk Ventilation på en frukostpåse till dagens tre första seminarier.  Kom förbi, ta en påse och säg hej!

Förutom ett innehållsrikt föreläsningsprogram på Inneklimatarenan deltar många av våra medlemsföretag på Nordbygg.

Ett mässbesök ger en möjlighet att tittat på produkter som ofta göms i fläktrum och installationer. Dessutom har utställarna laddat upp med bred kunskap hos monterpersonalen som kan ge dig svar på de flesta frågorna och samtidigt dela med sig av sina och företagets kunskap.

Boka fribiljett till Nordbygg

Registreringskod:
svenskventilationnb22