Vi ses på Nordbygg 26 – 29 april 2022

Nordbygg är Norra Europas största mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen och lockar vartannat år runt 48 000 besökare från byggsektorn i Sverige, men även från övriga Norden, Baltikum och Europa. 26‒29 april deltar Svensk Ventilation med spännande och intressanta föreläsningar från branschen på scenen Inneklimatarenan.

I år samarbetar Svensk Ventilation med Svensk Automation med Inneklimatarenan. På scenen börjar ett nytt seminarium var tjugonde minut, bortsett från vissa ämnen som har fått dubbelpass. Scenen ligger mitt bland ventilationsföretagen i A-hallen, läge A39:31.

Se programmet till Inneklimatarenan på Nordbyggs hemsida

Läs folder och program om Inneklimatarenan

Boka fribiljett till Nordbygg

Registreringskod:
svenskventilationnb22

Läs mer om Nordbygg & Inneklimatarenan